VPIS ŠE POTEKA ...

DOBRODOŠLI NA R&B College International

R&B College International je mednarodno in nacionalno akreditiran college (visoka šola), ki ponuja možnost nadaljnega izobraževanja zaposlenim in študentom, ki želijo izpopolniti svoja znanja in izkušnje ter se vseskozi razvijati. To se uresničuje z vrednotenjem njihovega pridobljenega znanja ter znanja, pokazanega na izpitih, ki so neobhodni za pridobitev visokošolske diplome (Bachelor) iz izbrane smeri.

Pospešeni online programi

Pospešen program ponujamo vsem, ki želijo uveljaviti točke na osnovi svojih predhodnih delovnih izkušenj. Z drugimi besedami, priznanje točk oz. določenih izpitov na osnovi znanj, pridobljenimi v svojem poklicu, delu. Preoblikovanje vašega neformalnega znanja v certificirano formalno izobraževanje z vpisom v naš program med drugim predstavlja tudi stroškovno učinkovitejšo in ugodnejšo pot do diplome college-a (visokošolske diplome).

Online študij na enostaven način

R&B College International omogoča ugodno in dostopno formalno izobraževanje. Naši online programi so ‘ukrojeni po meri’ zaposlenih študentov in tistih, ki potrebujejo fleksibilen način študija. Naš college vam omogoča študij od doma, po programih, ki so identični tistim na tradicionalnem college-u. Glede na to, da tradicionalne celodnevne visokošolske institucije niso vedno najboljša možnost za dandanašnje zaposlene študente, vam online študij ponuja ravnotežje med obveznostmi v službi, šoli in družini.

Življenje gre naprej

Na R&B College International popolnoma razumemo, da se življenje ne ustavi le zato, ker ste se odločili nadaljevati s študijem. Online študij je prilagojen tako, da z lahkoto nadaljujete s študijem tudi takrat, ko se vam življenje obrne na glavo.

Akreditacija

Accreditation Visoka šola za računovodstvo in borzno poslovanje (R&B College), kot tudi študijska programa za (1) Računovodstvo in revizijo in (2) Borzno poslovanje, so akreditirani s strani Ministrstva za izobraževanje Republike Srbije in Komisije za akreditacijo in preverjanje kvalitete (sklep št. 612-00-1187/2006-04).

R&B College International online program je akreditiran s strani International Distance Learning Accrediting Commision (IDLAC No. 841-22/06).