POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

V R&B College International razumemo, da morajo naši obiskovalci imeti kontrolo nad svojimi osebnimi podatki. Politika varstva osebnih podatkov opisuje kako tretiramo vaše osebne podatke, pridobljene med obiskom na naši spletni strani.

Prosimo, da si pred ogledom spletne strani pazljivo preberete načela naše politike varstva osebnih podatkov.

R&B College International zelo resno obravnava zasebnost in varstvo osebnih podatkov obiskovalcev naše spletne strani. Cilj R&B College International-a je, da imate vedno zagotovilo o spoštovanju vaše zasebnosti ter da so vaši osebni podatki obravnavani z vso pazljivostjo.

Namen te izjave je v postavitvi načel, ki odrejajo način, na katerega R&B College International razpolaga z vašimi osebnimi podatki. Z obiskom na naši spletni strani pristajate na opisane pogoje. V kolikor se z njimi ne strinjate, naše spletne strani ne uporabljajte.

R&B College International zbira naslednje osebne podatke: ime, priimek, naslov, elektronski naslov itd. Prav tako se zbirajo informacije, ki jih prostovoljno pustite na naši spletni strani. Osebni podatki, ki jih vnesete v naše obrazce, bodo uporabljeni le za namene dajanja informacij in storitev, ki jih sami želite oz. zahtevate. Podatke, ki jih vnesejo osebe mlajše od 18 let, ne zbiramo zavestno, niti z namenom zbiranja informacij.

Varstvo podatkov

Osebni podatki, ki jih zbiramo preko naše spletne strani, so shranjeni na serverjih z omejenim pristopom in varovanih z visoko zaščito. Prevzemamo vse neobhodne ukrepe za varstvo vaših podatkov in uspešno delovanje serverjev.

Anonimni podaci

IP naslovi in informacije o uporabi naše spletne strani se zbirajo avtomatsko ob vsakem obisku spletne strani. Te informacije nam pomagajo pri oceni števila in geografske strukture obiskovalcev na agregatni osnovi, kakor tudi pri ocenitvi načina uporabe naše spletne strani.

R&B College International si pridržuje pravico do sprememb pogojev in načel politike varstva osebnih podatkov.