ŠTUDENTSKE STORITVE

Naš center za podporo študentom lahko preko elektronske pošte kontaktirate non-stop, t.j. 24 ur, tudi če niste študent našega college-a. Strokovnjaki iz naše ekipe vam bodo, odvisno od zahtevnosti vaših vprašanj in želja, odgovorili v najkrajšem možnem času.

R&B College International omogoča verifikacijo pridobljene diplome in stopnje izobraževanja ter potrdila o opravljenih izpitih. Vodstvo R&B College International v primeru zahteve verificiranih listin, le-te pošlje neposredno delodajalcu oz. ustanovi itd., ki jih študent navede.

STALNA AKCIJA – "PRIPELJI PRIJATELJA"

Za sodelovanje v tej akciji morate biti študent R&B College International ali R&B College-a.

Zaslužite 100 EUR za vas in 100 EUR za vašega prijatelja!

Če povabite prijatelja, ki se vpiše in vplača del šolnine v znesku najmanj 300 EUR, boste vi in vaš prijatelj dobila popust v znesku 100 EUR vsak od skupnega zneska šolnine. To se nanaša na vsakega prijatelja, ki ga povabite v naš izobraževalni program.

Računica je enostavna: če povabite oz. vpišete 5 prijateljev, dobite 500 EUR bonusa zmanjšanja zneska celotne šolnine, vsak od vaših prijateljev pa 100 EUR popusta, ne glede na to kateri način plačevanja izberejo.